Nedis 37992 WiFi Smart ljusomkopplare - Enkel

WiFi Smart ljusomkopplare - Enkel

Traditionella strömbrytare för lampor blev just ännu smartare. Med den här smarta väggströmbrytaren för lampor kan du fjärrstyra och automatiskt styra belysningen.
299,00 kr
Inkl. moms
Antal
Tillfälligt slut! (0 st)

Enkel att installera

Strömbrytaren kan användas för att styra lampan genom att använda touchknappen på den. Men den gör också att du kan ansluta den direkt till din Wi-Fi-router och få kontroll över lampan från din smartphone, surfplatta eller med rösten, när den används tillsammans med Amazon Alexa eller Google Home.

Schemalägg och para ihop

Med den intuitiva appen som är hjärnan bakom den här smarta väggströmbrytaren för lampor kan du para ihop den här lampan med andra apparater för att skapa den perfekta stämningen i rummet med ett enda kommando, eller ställa in lampan att tändas automatiskt – perfekt om du ska vara bortrest några dagar.

Diskret

Dess glasfront är snygg, lätt att rengöra och smälter in i inredningen, men den diskreta enheten är tillräckligt kraftfull för elektriska lampor på upp till 300 W.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.
Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Produktspecifikationer

FärgVit  
Antal utgångar1  
Höjd86 mm 
Driftstemperatur-20 - 50 °C 
MaterialGlass  
Trådlös teknikWi-Fi  
App tillgänglig förAndroid™ & iOS  
Antennens förstärkning2 dBi 
programmeringsfunktionerSwitch On  
Switch Off  
Switch On with Time Delay  
Switch Off with Time Delay  
Button  
Max. strömutgång300 W  
MontageMontering på Vägg  
Längd10 mm 
Bredd86 mm 
Spänning100 - 240 VAC 50 Hz  
Kompatibel med smarthomeNedis® SmartLife  
Max. Radio uteffekt19 dBm 
Frekvensomfång2412 - 2462 MHz 
Djup invändigt25 mm 
Hålavstånd monteringsplatta60 mm 
Dimensions (Calculated)10 mm (L) x 86 mm (B) x 86 mm (H) 
37992

Datablad

EAN
5412810271771
Kompatibel med Tuya
Ja