Satechi 31346 Satechi USB-C till 3.5mm och USB-C PD

Satechi USB-C till 3.5mm och USB-C PD

Koppla in dina 3.5 mm hörlurar och ladda din Macbook, iPad Pro mfl samtidigt.
299,00 kr
Inkl. moms
Antal
Tillfälligt slut! (0 st)

Satechi USB-C till 3.5mm och USB-C PD

Satechi Aluminum Type-C till 3,5mm adapter för hörlurar är din ultimata mobila följeslagare, med laddning via USB-C Power Delivery (PD) och ljudkontrollstöd för ständig åtkomst. Kompromisslös när det gäller både stil och prestanda, denna typ-C adapter för hörlurar levererar klart ljud tillsammans med kraftfull laddning, inrymt i ett snyggt aluminiumhölje. Anslut bara typ-C adaptern till din  USB-C smartphone, surfplatta eller laptop för mediakontroll som följer med dig.

Kraftfull PD-laddning
Satechi Type-C adaptern har stöd för kraftulla USB-C Power Delivery för att snabbt ladda din enhet, upp till 89W. Bekväm laddning när du lyssnar på musik, ser på TV-serier eller lyssnar på podcasts så att din enhet alltid är laddad när du behöver det. Laddningskablar och adapter medföljer inte.

Återställer ditt hörlursuttag
Utrustad med ett 3,5mm hörlursuttag med bekväm ljudkontroll när du är på språng. Idealisk för att lyssna på poddsändingar, strömma musik eller ansluta en extra kabel, Satechi Type-C hörlursadapter återställer ljudstöd för USB-C enheter som saknar ett hörlursuttag.

Modern, ultra-kompakt design
Utrustad med ett 3,5mm hörlursuttag för bekväm ljudkontroll när du är på språng. Idealisk för att lyssna på poddsändingar eller ansluta en extra kabel, Satechi adapter hörlursadapter återställer ljudstöd för USB-C enheter som saknar ett hörlursuttag. Stöder inte in-line volymkontroll.

USB-C kompatibilitet
2018 iPad Pro, 2018 MacBook Air, 2016/2017 MacBook Pro, 2016/2017 MacBook, Google Pixel 3/XL/2, Microsoft Surface Go, Samsung Galaxy S10/S9 Plus/S9, HTC U11/U12 och mer. Fungerar inte med Moto och One Plus 6 enheter.

31346