Nedis 18536 Nedis Wi-Fi Smart Plug 10A

Nedis Wi-Fi Smart Plug 10A

Fjärrströmbrytare för WiFi anslutning som kan styras med Nedis app, Google Assistant eller Alexa. On/Off funktion som klarar upp till 10A.
199,00 kr
Inkl. moms
Antal
Tillfälligt slut! (0 st)

Produktbeskrivning

Styr många elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta dem till den här trådlösa smarta kontakten och anslut dem till din smartphone eller surfplatta via WiFi-routern. Anslut till ett 2,4GHz WiFi och fjärrstyr brytaren via Nedis App, Google Assistant eller Alexa.

Enkel att installera

Du behöver inte vara en teknisk begåvning eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är en smart kontakt och din WiFi-router. Vår intuitiva app ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Den kan även fungera tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Schemalägg och para ihop

Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga WiFi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Egenskaper

• Enkel att installera – ansluts direkt till ditt WiFi-nätverk
• Kan användas fristående eller paras ihop med andra Nedis® SmartLife-produkter
• Möjliggör fjärrstyrd och automatiserad styrning – för att schemalägga och länka apparater
• Stöd för röststyrning – tillsammans med Amazon Alexa eller Google Home

Paketet innehåller

Smart plugg

Snabbstartsguide

18536

Datablad

Barcode
5412810293971